Semmi. Minden.

2012.aug.19.
Írta: HoldViola Szólj hozzá!

Csak viszonyítás kérdése

Mert hát az van, hogy egy összetört szív darabjainak összeszedegetése csak addig tűnik lehetetlennek, amíg nem próbáltál nőgyógyászati műtét után pár nappal, sajgó altájjal körömlakkot leszedni a lábujjaidról, majd újra kifesteni:) Egyelőre nem sikerült, de még van másfél nap a hétvégéből, szóval nem adom fel. 

 

Tovább

Fogadom

Van egy hülye szokásom. Nem olvasok el egy könyvet akkor, ha nem "tetszik" a story vége. Ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül "happy end"-del kell végződnie, hanem azt jelenti, hogy csak akkor kezdem el olvasni az elejétől, ha a végében (mondjuk az utolsó egy-másfél oldalban) megfog valami, legyen az bármi, amitől befogadhatónak találom a dolgot.

Tovább

Valami történik velem

...éjjel nem hagyott aludni a fájdalom, és ezen kattogtam megint, mint egyre többször az elmúlt napokban.

A szívemben a gyász, a veszteség érzése még ott van, keresem a válaszokat a múltra, keresem a válaszokat a megválaszolatlanul hagyott kérdésekre, siratom a szerelmem, a barátom, DE közben van bennem valami más, valami új, valami szép, valami jó, amit nem értek, de azt érzem a zsigereimben, hogy boldoggá tesz. Nagyon. Egy 19.5 év szigorított szabadságvesztés által edzett arc csakis ezért lehet olyan ijesztő. 

Nincs címe, mert csak

Kedves Holdviola, ez nem személyes ügy, hanem munka, ne vigyél bele érzelmeket, csak keményen!

De hát hol van az megírva, hogy egy perképviselőnek mindig minden helyzetben olyan keménynek és racionálisnak kell lennie, akiről lepereg minden? A tárgyalóteremben persze, de azon kívül? Miért baj az, hogy egy ügy szívügyem is, mert nem csak a jogérzékem, hanem az igazságérzetem szerint is jónak tartom a döntésem és eszerint állok ki mellette? 

Tovább
süti beállítások módosítása