Semmi. Minden.

2013.okt.13.
Írta: HoldViola Szólj hozzá!

Time Traveller

Nézz rá mindig úgy, mintha először látnád és akkor nem múlik...

 

Kiss: Time Traveller

 

Amikor hülyének néznek

Bemegyek az Alle-ban  lévő Telekomhoz*, mondom a fickónak, mi a bajom. A telefonomon két napig hallgattam egy Kiss albumot, majd a 3. napon azt bírta nekem kiírni, hogy "ilyen hangformátum nem játszható le". Ami egyébként mp3. Raktam rá másik lemezt, amit szintén nem fogad be, pedig elvileg szintén mp3. 
Erre ő: 
Tudja a gyártók felraknak ugyan mindenféle programokat a telefonokra. Azonban az Android egy nyílt forráskódú operációs rendszer. Ennek az az előnye, hogy rengeteg féle program áll rendelkezésre egy-egy funkcióra, így ha egy gyári szoftver nem működik megfelelően, nyugodtan lehet letölteni másikat helyette. Ezek a Play Áruházban találhatók**, ahol zenelejátszóból is van többféle, itt van pl. a Zimly***... 
Igen, csak hogy.
Én kifizettem ezért a telefonért egy év alatt, részletekben 85 000 Ft-ot! Ezért a pénzért pedig azt várom el, hogy a telefonom MŰ_KÖD_JÖN! azzal a szoftverrel, ami gyárilag rajta van! 
Brrrrr...

Ezek után a többi problémát már nem is említettem, megköszöntem a "segítséget" és eljöttem. 
Nem lesz többé Androidos telom, az kurvaisten.


*Azért írom ide, hogy tudjátok, hova ne menjetek. 

**Fú, bazmeg ezen a ponton kedvem lett volna lefejelni, mert tényleg milyen hülyének néz már? Látja a gépből, hogy 1 éve van meg a k. telefon és feltételezi, hogy nem jutottam el a Play áruházig????
***Közben már nyom is rá a letöltésre, anélkül, hogy megkérdezte volna, szabad-e. 

Címkék: hétköznapok

Majdnem

...de szerencsére tényleg csak majdnem.

Kint sötét volt még, amikor elindultam otthonról. A vasútállomás előtt a zebrán szerettem volna átmenni;  Már vagy egy métert megtettem a járda szélétől, amikor egy taxis úgy gondolta, hogy ő most nem szeretne megállni miattam és a 30-as tábla sem mérvadó. Szerencsére megtorpantam, így nem ment át rajtam, csak átsuhant éppen előttem. Aztán persze kapcsolt, padlófék, megállt és elnézést kért. Megijedt rettentően és nekem is hosszú percek voltak, mire össze bírtam szedni magam a riadalomból.
Szóval vigyázzak magamra, mert a bizalmi elv még a közlekedésben sem véd...
Viszont a Lánchídról bámészkodva beleszagolni ebbe a hűvös, párás őszi időbe úristen, de jó volt!

Intimitás a szexben és azon kívül (update)

A tranzakcióanalízis intimitás-fogalma megint:

Kommunikációs partnerünkkel nyílt, hátsó célok és titkos üzenetek nélküli tranzakciókat váltunk, őszintén és cenzúrázatlanul kifejezve érzéseinket és szükségleteinket.
Én pedig most ennek kapcsán azon morfondírozok, hogy mindezt hol és hogyan kell elkezdeni? Kezdem az ágyban, aztán azon kívül szex-témában, majd próbálom kiterjeszteni a hétköznapi kommunikációra, vagy kezdem először a hétköznapi kommunikációban, aztán egyszer csak már szex-témában és az ágyban is tudunk igazán őszinték lenni? Esetleg egy induló kapcsolatot lehet erre az alapra helyezni, és párhuzamosan haladva megpróbálni fejlődni ezekben?

Tovább
süti beállítások módosítása