Leltár: hiány

Mindig finomkodok, mindig csak utalgatok, unom már ezt. Szeretnék most egy kicsit gátlástalanabbul írni arról, mi hiányzik nekem leginkább (a szexre vonatkoztatva), és mivel éppen nincs sok munkám, miért ne tenném éppen most a magam szentimentális, infantilis módján, kicsit példálózva? :)

Intimitás (úgy, ahogyan a kifejezést a tranzakcióanalizis használja - kommunikációs partnerünkkel nyílt, hátsó célok és titkos üzenetek nélküli tranzakciókat váltunk, őszintén és cenzúrázatlanul kifejezve érzéseinket és szükségleteinket): a szex-témában, verbálisan (is). Félelem nélkül beszélhessünk egymásnak az érzéseinkről, szükségleteinkről; ne kelljen attól rettegni, hogy jajúristen, mit fog szólni a másik. Felhívhassam csak úgy elmondani, mennyire kívánom; hogy eszembe jutott az utolsó együttlétünk, és már ettől nedves bugyiban üldögélek az irodában; félelem nélkül súghassam akár a fülébe azt, hogy "szeretném, ha megdugnál". Csak így, ha éppen így akarom. Mert tudod az van, hogy néha ugyan cizelláltan fogalmazná meg az ember, körülírni hosszú körmondatokban, néha azonban minden sallang nélkül csak ennyit szeretne mondani, mert éppen így és ezt érzi.

Simogatás, gyengédség: Ha az egyik szeretetnyelvem a testi érintés, talán nem is olyan meglepő vágyam, hogy ez ne csak az ágyban, hanem bárhol máshol jelen legyen az életemben, átszőve a hétköznapokat. Mikor ebéd közben csak úgy összekulcsolódik a kezünk egy kicsit; egy simítás a derekamon, mikor elmegy mellettem a konyhában; egy puszi, miközben a távirányítóért nyúl át a fejem felett... Az ágyban összebújva tévézünk, miközben nem zavarja, ha én a pólója alatt kezdek el matatni:) Az utcán kézen fogva járni, ha pedig vezet, pihentethetném a kezem a combján, mert az olyan jó... Olykor beleültetne az ölébe, én pedig átkarolnám a vállát, hogy közel érezzem magamhoz. Ölelés találkozáskor és búcsúzáskor. Megmosom a hátát fürdés közben, miközben a kezem elkalandozhat másfelé is akár; fogja a habos szivacsot és végigsimogatja vele a mellem, a hasam, majd ha kedve van, eltűnhet a keze a víz alatt, a puncimban... Jó. A Férfi ne simogassa a buksim és a hátam akkor, ha éppen szexet akar, mert ellenkező hatást ér el vele: nem  felpörget, hanem megnyugtat, ami miatt viszont alkalmazhatja az elhallgattatásomra meglehetős módon hatékonyan:) Ellenben felizgatna, ha az ujjbegye vándorútra indulna a testemen, a homlokomtól lefelé, kőrözne a mellbimbóimon, elidőzne a köldökömnél, majd haladna egyre lejjebb. Visszatérő vízióm, hogy fekszünk egymással szemben az ágyon, és a kezünk úgy indul felfedezőútra a másikon, hogy közben nem szólunk egy szót sem... Egymás masszírozása, amiből persze szintén kerekedhet szeretkezés akár.

Csókolózás: bárhol, bármikor, bármennyit, olykor gyengéden, finoman, kiélvezve minden másodpercet, máskor szenvedélyesen, ellentmondást nem tűrően, harapva, rágva... 
Orális szex: kölcsönösen adni, kapni jó lenne már nagyon. Amikor úgy tiszta szívből és igazán egymásra figyelünk és úgy kényeztetjük egymást, hogy abban igazán örömünket leljük mindketten. Szerintem lehet azt érezni, amikor "csak" azért csinálja valaki, hogy örömet okozzon (oké, az sem elvetendő), viszont igazán jó az tud lenni, ha annak is élvezetet okoz, aki adja... Finom és szeretetteljes szopás, amikor a nyelvemmel úgy fedezem fel a Férfi péniszét, hogy közben kiélvezem minden négyzetcentiméterének ízét, illatát és látványát. Nem marad tétlen közben a kezem sem... Amikor pedig ő ér a szeméremdombomhoz simogatás közben, bevethetné a nyelvét is a csiklóm módszeres izgatása során, mert itt orgazmust elérni eddig csak magamnak tudtam, viszont értékelném, ha ez változhatna... Kitanulnánk együtt az ESZO-t*, mindkettőnk örömére, hogy a segítségével halmozhassuk az élvezeteket.
Szex bárhol, bármikor: ha éppen úgy tartja a kedvünk, mert megkívánjuk egymást. Az autóban, moziban, koncert után egy parkban; nyáréjszakán, tábortűz mellett egy tóparton, kis görög falu sikátorában és igen, liftben is akár:) Közösülés. Változatos pózokban, világosban, de legalábbis félhomályban, hogy lássuk egymást. Mert nincs olyan törvény, hogy csak ágyban és csak sötétben, misszionárius pózban lehet csinálni. Egyáltalán nincs olyan törvény sem, hogy el kell hidegülni egymástól...
Sok a bepótolni valóm.

*a könyv már megvan, csak tanulópár kell:)