Semmi. Minden.

2013.jún.09.
Írta: HoldViola Szólj hozzá!

Vasárnap

Banditáék ma reggel 3 napos osztálykirándulásra mentek.

Tovább

Gyakorolunk

...mert hát ugye Banditának szeptembertől egyedül kell iskolába járni és délután hazajönni. 10 évesen ennek már nem szabad problémát jelenteni a tanító nénik szerint sem. Egyébként kb. 500 méterről beszélünk, egy L alakot kell megtenni, két kis utcán, nagyrészt családi házak között, nem is túl forgalmas részen. Olyan volt már többször, hogy egyedül maradt itthon pár órát, a boltba is átmegy gond nélkül a következő sarokra, de iskolába nem ment még önállóan és haza sem jött még sosem. Egészen kedd reggelig. 

Tovább

Szolgálati közlemény

Innentől fogva a "Névtelen" kommentek törlésre kerülnek. Ha rájövök, hogy valaki váltogatja a neveit, szintén törlöm a hozzászólását. Nem sok olvasó jár erre, max 10 lehet, akik közül is csak pár olyan, aki rendszeresen, nevét adva, korrekt módon reagál az olvasottakra. Ők is megérdemlik azt a tiszteletet, hogy vállald névvel a hozzászólásod. 
Itt előzetes moderáció nincs, mert véleményszabadság van, DE. 
Ha hozzá(m) akarsz szólni, pláne ha degradálóan, legalább neved legyen már hozzá! 

Visszaemlékezős (14.)

Múlt héten csütörtökön, ebéd közben G. megkért engem, hogy olvassam fel neki azt a bejegyzést, amit róla írtam. Amikor ahhoz a részhez érkeztem, ami arról szólt, hogy elköltöztem másik irodába, rákérdezett valamire, ami már jó ideje foglalkoztatja elmondása szerint. Azt kérdezte tőlem, hogy nem látok-e összefüggést a "videós" reggel és a között, hogy rá egy hétre másik szobába kértem magam...? Egyáltalán mi történt akkor?

Tovább
süti beállítások módosítása