Semmi. Minden.

2012.nov.25.
Írta: HoldViola Szólj hozzá!

Gombhoz a kabátot

imag0653_1353847157.jpg_1552x2592

...mert hát az úgy volt, hogy - mivel aznap reggel érkezett meg a várt jutalom - ebédidőben muszáj volt vásárolnom valami szépet; leginkább fekete farmerszoknyát szerettem volna szerválni magamnak. Ez sikerült is, csak hogy ráadásnak megtaláltam ezt a gyönyörűséges pink csodát, utána pedig a Calzedoniaban ezt a harisnyát, és utóbbiak máris eldöntötték a "mit vegyek fel este a koncertre?" - kérdést Hisz most már muszáj volt pink rövidgatyát húzni és hozzá talpig feketét, csini új harisnyát:) Kivéve persze ezt a két csodát, amit persze szépen elrejtettem magamon azért

Mert ugye belátható, hogy bár rajtam kívül senki nem tudta, mi van a ruha alatt, én tudtam! Ez pedig már elég volt ahhoz, hogy mosolyra húzódjon a szám, mint egy rossz gyereknek, aki valami huncutságot takargat:)

Hiánypótlás

Persze a legfontosabb is elmaradt, de arról azért nem ejtettem szót eddig, mert jómagamnak is töprengenem kellett rajta még. Biztos benned is felmerült, hogy - ha egyszer olyan nagyon vágytam már látni  - miért nem kerestem akkor őt, miért nem mentem oda hozzá, amire egyébként B. is bátorított: nem egyszer küldött volna, hogy menjek és keressem meg a "rokker barátokat", én viszont csak csóváltam a fejem, hogy "nem úgy van az". 

Tovább

"Judgement Day"

Mit találtam! Látod ezt? :(

Basszus biztos is, hogy bele fogok halni, ha én ebből kimaradok:(

A mindent eldöntő "találkozásom" Vele ez a szám volt:

...amivel belopta magát a szívembe és ott maradt egy életre

Most ilyenkor mi van?:(

Tudod mi lesz, ha én egyszer valamit a fejembe veszek...:( Na de felelős édesanya elmegy egyedül a Club 202-be? Mondjuk én még nem-egyedül sem voltam ott sosem; igazság szerint azt sem tudom, hol van. A Fehérvári úton rengeteget jártam Más okból, de ez kimaradt:( Na jó, ezen gondolkodnom kell, de még van egy hetem. 

süti beállítások módosítása