Semmi. Minden.

2014.sze.27.
Írta: HoldViola 14 komment

Mindig elhúzódtam

Leltározáskor hiányként mutattam ki anno az orális szexet is, mint olyasmit, amit nélkülözni nem szeretnék egy kapcsolatban. Tapasztalatom inkább az adásban van, hiszen a nyalás elől mindig nagyon hamar elhúzódtam. Most azért szeretnék írni róla megint, mert változott a véleményem, leginkább egy SB-nél folytatott tavaszi beszélgetés hatására.

Tovább

A spárga még odébb van

Az milyen király egyébként, hogy legutóbb már 50 perc futás kocogás is ment megállás nélkül, egy egész lemezt letoltam! Furcsa módon éppen az első kb. 25 perc szokott úgy eltelni, hogy szinte minden lépést ólomlábakon teszek meg függetlenül attól, hogy előtte mennyit melegítettem. Aztán egyszerre csak elmúlik, hihetetlenül lazának érzem magam és nem akarom abbahagyni. Fene sem érti. Hazaérve torna, mert hiszen nyújtani is kell.

Tovább

"Mindent megérteni annyi, mint mindent megbocsátani"

Úgy döntöttem, hogy nem menekülök tovább előle, hanem megírom az elmaradt fejezetet. Így talán majd jobban összeáll a kép számomra is. Annál is inkább meg "kell" ezt tennem, mert van pár dolog, amit másként látok a szakításunk óta. Mostanra kerültem olyan állapotba, hogy végre képes vagyok távolságot tartani, már nem kavar fel annyira az emlékezés, ezért végre terápiában is foglalkozhatunk vele.

Tovább
süti beállítások módosítása