Semmi. Minden.

2012.aug.05.
Írta: HoldViola 1 komment

A nap kérdése

Anya! Álló fütyivel hogy lehet pisilni??

Ahogy én tudom, leginkább sehogy, kisfiam. 

De akkor mit csináljak? Be fogok pisilni!? 

(...)

Hát... Fiús anyukának lenni nem egyszerű vasárnap reggel sem:)

Fallal szemben

Az egyik kedvenc filmem, amit végre le tudtam tölteni normális felirattal. 

Azért szeretem leginkább, mert nem a szirupos, rózsaszín ködös, a valóságot el nem bíró szerelmet hozza be a szobába, hanem az élet szagú igazit, amihez a fájdalom, a szenny éppen úgy hozzá tartozik, mint a gyönyör. A felnőttek szerelmét, ami után az ember már nem vágyik álmodni, mert rájön, hogy a valóságos elérhető kell neki, akkor is, ha...

Tovább
Címkék: zene, film

Akasztják a "hóhért"

Értesítem, hogy a Hatóságomhoz benyújtott kifogása alapján a szabálysértési hatóság nem tartotta indokoltnak a határozat visszavonását, vagy annak az eljárás alá vont személy javára történő módosítását, ezért a 2012. évi II. törvény 106. § (2) bekezdése alapján az ügy iratait a (...) Városi Bíróságnak küldtem meg a kifogás elbírálása végett. 

Király.Valamiért éreztem, hogy nem szabadna kinyitnom a postaládát így péntek este. 

Van ehhez egyébként egy jó sztorim is (nem, nem a saját ügyem, még csak nem is balesetes), csak most nagyon fáradt vagyok beverni. Majd...

Most így...

...de legalább nem kell azzal a gondolattal együtt élnem, hogy egy szürke csipketerítőért, vagy miért hagytam el a régi szép freeblogos hátterem. A teljes átköltözést egyenlőre biztonsági okokból nem merem felvállalni, talán majd egyszer. 

Olvasó úgysem jár erre, csak terápiás célzattal és a kisfiam számára mementónak írok, inkognitóban. Bandita  pedig úgyis olyannak szeret és fogad el engem, ahogy vagyok. 

Igen, sírnak a sorok, és nem a hülye sablon miatt. Viharom, tavaszom...:(

Lavina

Mert hát az van, hogy múltkor leértékelés volt a plázában egy olyan márkából, amit amúgy nem engedhetek meg magamnak sosem. Így aztán muszáj volt vennem két pólót, amiből az egyik narancssárga. El kell mondjam, hogy nem is szeretem a narancssárgát, de úgy veszem, hogy ez a póló a kivétel, ami erősíti a szabályt. 

Pár napra rá véletlenül bementem és direkt keresve láttam meg egy bizsuboltban egy épp olyan színű hajgumit, amit persze nem lehetett ott hagyni csak 260 Ft-ért. 

Ma nem volt túl jó napom, rossz kedvem volt, így eszembe jutott, hogy milyen jó lenne hozzá találni egy passzoló narancssárga körömlakkot (mert persze csak a citromsárga a felháborító, a narancssárgával semmi baj), és persze létezik a dm-ben, rám várt az utolsó. 

Már éppen kifelé tartottam, amikor is kapcsoltam, hogy be kellene festenem a hajam, viszont ami most van rajta (sötétbarna némi mahagónis beütéssel), ahhoz nem is megy a narancs, így akkor már legyen tisztán sötétbarna ezúttal (amilyen természetesen is tudna lenni, ha nem őszülnék már a sok probléma gének miatt).

...és még csak nem is menstruálok, hogy mindezt a hormonokra kenhetném. 

Langyos állóvíz

Tehát szerinted az én életem langyos állóvíz?? Ezt gondolod rólam? Mitől nem langyos állóvíz egy élet szerinted??

Ezt.

Ültem a medencében, néztem a gyerekem, és ez a beszélgetés ugrott be megint, mire pedig észbekaptam, már megint azon kattogtam, mitől langyos állóvíz az életem, ha pedig mégis az tényleg, ez miért baj? Mi van akkor, ha nekem alapvetően jó ez a langyos (vagy inkább meleg) állóvíz, mert legalább béke van benne és ami sokkal fontosabb, nem hideg? 

Tovább
süti beállítások módosítása