Semmi. Minden.

2013.már.02.
Írta: HoldViola 12 komment

Enyém, enyém, enyém!

A szeretetet valamiért sokan használják kötésként, amire hivatkozva kiválóan lehet zsarolni a másikat és szárnyát szegni. Olyan nagyon jó lenne pedig, ha az emberek ezt képesek lennének elengedni és megérteni, hogy a szeretet nem birtokviszony és nem lehet a másikkal tulajdonosként rendelkezni. 

Tovább

Kellene cipő tavaszra

...ettől pedig ki vagyok idegileg. Kedves Olvasó  te nem tudod elképzelni, hogy  mennyire utálom a vásárlásnak a keresés részét. Azt szeretem, ha tudom, hol találom meg a nekem valót, szépen bemegyek, megveszem és hazajövök vele elégedetten mindenféle körök futása nélkül.

A télikabát-keresés is nyűgös volt, de akkor legalább csak az árban megfelelőt volt nehéz megtalálni, de most... Ennyi nyomi cipőt én még nem láttam.

Először is minden bolt balerina cipővel van tele, amitől rosszul vagyok egyszerűen, leginkább mert
  1. vágylohasztó,
  2. kényelmetlen, 
  3. nem tartja a bokám, 
  4. hanyatt esek benne, 
  5. gusztustalanul néz ki. 

Aztán vannak még a teletalpas cipők, amikben ugyan hanyatt legalább nem esek, de nem kevésbé vágylohasztók és nem kevésbé gusztustalanok, és ugyan télen a csizmámmal meg kellett kötnöm ezt a kompromisszumot, biztos isten, hogy előbb járok mezítláb tavasszal, mint ilyenben. 

Platform cipő: határeset. Ami azt illeti, inkább egy ilyen, mint a balerina, vagy a teletalpas.


Mondjuk ennek sem igazán tetszik az orra, mert olyan izé. Túl kerek. A legtöbb cipőnek, még ha magassarkú is, olyan lekerekített ronda orra van, mint a balerina cipőknek, amitől hányok. 

Nem egyszerű ez, mert tudod az van, hogy amelyiknek a sarka tetszene, annak az orra nem tetszik, amelyiknek az orra jó lenne, annak a sarka nem jön be.Igazából az bajom, hogy nem volna hátrány, ha az új cipőmben képes lennék gyalog járni, mert azt a napi jó pár kilométert  amit futkorászok a városban, nem lehet kényelmetlen cipőben megtenni. 

Éppen ezért le kell mondanom róla is, pedig ójaj milyen cuki és az orra is és a sarka is...

 

Az is a bajom még, hogy olyan régóta szeretnék egy dögös piros cipőt, amilyen játszhatnám a végzet asszonyát. Mondjuk egy ilyenben...

...csak az a baj, hogy őt nem vehetném fel minden nap, ahhoz meg nem keresek eleget, hogy minden napra másik cipőm legyen. Picsába:)

 

Helyette vettem magamnak végzetasszonya piros körömlakkot nyolcszázért. Az is valami.

A nap kérdése

Ismerem ezt a számot, de honnan? 
Tudom, hogy nem először hallom, de ha nem most először hallom, akkor mikor és hol történt, miért nem emlékszem rá, és most miért kavar fel újra hallani? Te érted? Mert én nem...

The Art of Dethronement: Back to Life

Lenne miről írni ezen túlmenően is, csak valahogy nem jönnek a szavak. Micsoda szófosást tudtam pedig kapni sokszor.... Mi lesz így a dokumentálással?

update (2013.03.05. 17:37) : Képzeld, kivateráztam! Egészen véletlen dobta ki nekem a gugli:) Adtam érte 1000 Ft-ot, bizony ám♥

süti beállítások módosítása