Semmi. Minden.

2013.aug.24.
Írta: HoldViola Szólj hozzá!

Reménytelen

...most már így fogok maradni, nem tudom újrakezdeni, egyszerűen nem megy:(

Mer' az apád...! Mer' az anyád...!

Tegnap este fél óra különbséggel, két felvonásban hallgattam végig ugyanazt a panaszáradatot, két szájból. 
nagytörvényű! makacs! ha bevesz valamit a fejébe, nem lehet kiverni belőle! nem figyel rám! nem hallgat rám sosem! miatta nem megy az üzlet sehová sem! mondok valamit, rögtön a plafonon van tőle! ha én nem lennék, sehol sem tartanánk! 
Nem is folytatom. 
Két ember, akik szeretik egymást, de iszonyatosan elkúrták valahol az úton. Most, 34 év után pedig már fáradtak a változtatáshoz, csak a hibáztatás megy, de az nagyon. 
De jó nekem, és ez már a langyos állóvíz-címke.

Túlérzékeny

A mai nap mérlege 3 masszív megbántás, amikor már pusztán a hangnem is könnyeket csalt a szemembe. Két esetben úgy, hogy még csak nem is magántermészetű volt a beszélgetés, egyikőjüket ráadásul még csak nem is ismerem személyesen. Legalább a háromból ketten nem látták a könnyeim, mert velük virtuálisan folyt a társalgás. Ez is valami. 
Hiába próbálom helyre rakni magam, most úgy érzem, e tekintetben nem is fog sikerülni sosem. Elég egy kis irónia, amit a másik még csak nem is bántásnak szánt... elég egy hangos szó, egy kis "keménykedés", és nekem már ott is a gombóc a torkomban, a gyomromban pedig ugyanaz a remegés... Úgy lebénulok, hogy visszavágni, magamat ténylegesen megvédeni képtelen vagyok, kihátrálok a beszélgetésből inkább, csak hagyjanak békén. 
Van, ami nem tud elmúlni nyomtalanul, de annyira szeretném, ha ezt nem hagyta volna itt nekem.

Ezzel viszont el is dőlt a tetkó de hová kérdés. 

Sleep debt

Ezen legalább tudok segíteni. 
Átaludtam a szombat délelőttöt, és a tegnap délután nagy részét is. Majdnem jó már... A fél hatos keléssel nem lenne gond, ha esténként eltenném magam időben, nem pedig 11 körül botorkálnék ágyba kelletlenül. Most, így egy hónap Budapestre ingázás után véletlenül kiderült, hogy a bérleteseknek nem kell gyorsvonati pótjegyet váltani, ami azt jelenti, hogy 15 perccel tovább alhatok, de legalábbis nem kell kétségbeesnem, ha véletlenül elszöszölöm az időt a reggeli készülődés közben. Az élet apró örömei:) 
süti beállítások módosítása