Semmi. Minden.

2013.már.24.
Írta: HoldViola Szólj hozzá!

A tudatosság jegyében

...abban az értelemben, ahogyan azt Birtalan Balázstól tanultuk, és ahogyan - mint kiderült - hoztam is már pár tudatos döntést spontán. 
Megpályázok egy állást, ami tetszik nekem. Úgyis ideje lenne már valami mást csinálni és minél távolabb kerülni ettől a sok disznóságtól és ettől az asszonytól. Ha nem sikerül ez az állás, akkor majd sikerül másik előbb-utóbb, de hogy én velem még egyszer nem fog így ordítani ez a baszatlan büdös luvnya, az kurva isten. 

Cipő, cipő, cipő

Mondhatni, hogy tetszik, ami nagy szó, hisz már vagy 100 pár mellett elmentem és vagy 20 párat felpróbáltam, mire ezt elfogadhatónak tartottam. 
A baj az, hogy a Deichmann nem tudja, hogy Holdviolának maximum 10 ezer forintja lesz cipőre, mert 13 990 Ft-ért akarják eladni. 
Hát nem cuki? Imádom az elől zárt, hátul nyitott cipőket, olyan hercegnői. A baj az, hogy Holdviolának nincs 17 990 Ft-ja , mert ő igaziból nem hercegnő. 
Pedig létezik fehérben is.
Nehéz az élet. 

Budapest, Budapest...

Most csak kerültem-fordultam, mert jönnöm kellett haza sietősen, hogy odaérjek a gyerekért, de még így is olyan jól esett kimozdulni egy kicsit. Az előadás 10-kor kezdődött, én viszont már 9-re beértem az Egyetem térre, és mivel már állatira éhes voltam, úgy döntöttem, hogy kényeztetni fogom magam egy finom reggelivel. Megfigyeltem egyébként, hogy kajajeggyel sokkal lazábban vagyok, valahogy kevésbé vigyázok rá, mint a kp-ra. Meg kellene javulnom ebben is, csak hát az a baj, hogy nem nagyon akarok, mert ennyi erővel lemondhatnék akkor minden élvezetről.

Tovább
süti beállítások módosítása