Semmi. Minden.

2013.már.17.
Írta: HoldViola 2 komment

Következő koncertcél?!:)

Ha itthon kell* maradnom, biztos bele fogok halni.



Pain of Salvation: Second Love (Acaustic in Leipzig) 

*Oké. Tudjuk, hogy semmit nem "kell", így itthon maradni sem kell. Kivéve persze, ha odakötözöl a kikötözős ágyamhoz, bár szerintem most még azt sem hagynám:)

Új olvasnivaló a bloglistában

Szép képes blogokat nem kaptok:)

Helyette vannak Hálószobatitkok:

Ugyanazért szerettem meg Williamet, amiért a Hűtlenség blogot: mert szembe megy korunk prüdériájával, ami szerintem még mindig létezik, és minden képmutatást nélkülözve mondja ki a "kimondhatatlant". Mert tudod az van, hogy kizárólagosságot hirdető körökben olyan szintű, totális intolerancia van, aminek az eredményeképpen egyszerűen nem lehet még csak együtt gondolkodni sem, nem hogy a más véleményt közölni anélkül, hogy ne minősítenének rögtön a szabados elveid miatt. 
Szóval legyetek nyitottak és befogadók! 
update (2014. március 29. 17:28): Úgy tűnik, William bezárta a blogját, ezért levettem a listáról. Ha észlelem, hogy újra ír, majd aktiválom a linket. A Hűtlenség-blogot pedig levettem a listáról, ne csaljatok, hanem beszélgessetek egymással. 

Kifőzde

Most mondhatnám szenvedősen, hogy egész délelőtt a konyhában voltam, hogy délre kétféle kaja  legyen az asztalon, de nem lenne igaz:) Persze hülye én elfelejtkeztem az ünnepről, így 6:10-kor szokásosan csörgött az óra. Visszaaludni már nem tudtam, de visszabújtam a kávémmal az ágyba és csak úgy voltam. Fél nyolckor pedig már a gyerkőc is jelentkezett nálam, majd 11-ig ejtőztünk még:)

Tovább
süti beállítások módosítása