Köntörfalak

Valamelyik este a Duna Tv-n adták ezt a nagyszerű filmet. Nem bírtam aludni, és mivel valami perverz módon szeretem a jó magyar filmeket, gondoltam, mi bajom lehet...

A story egy éjszaka alatt játszódik. Eszti és Zoli egy félresikerült randi után Eszti lakásán kötnek ki, hogy Zoli megmutassa a lánynak az összenőtt lábujjait:) Beszélgetni kezdenek, aminek a során kiderül, hogy Zoli felesége pár éve egy szerencsétlen balesetben meghalt, a férfi azóta egyedül nevel két kisfiút. Elmeséli azt is, hogy bár ő mindig hűséges volt a feleségéhez, a nő megcsalta őt. Aztán befut Eszti bátyja, Gábor is. Addig-addig folyik tovább a beszélgetés, hogy kiderül: Eszti bátyja, ez a homoszexuális faszi volt az elhunyt asszony szeretője, akinek pedig ez a nő volt az utolsó nő az életében. Aztán a film végére kiderül az is, hogy nem csak szimpla szerető volt, mivel Zoli nem tudott a feleségének gyermeket adni... A sztorinak - mint kiderül - Eszti is részese volt, mert anno ő volt az a lány, akivel a feleség anno egy bárban ismeretlenül elsírta tipródását, míg az a bátyjára várt. 

Nem, ennek a történetnek nem az lesz a vége, hogy Eszti és Zoli nem áll többé szóba egymással. Ez a film éppen arról szól, hogy nincs eleve elrendelés, nincsenek skatulyák. 
 
Szóval érdemes megnézni és erőt gyűjteni belőle. Íme a teljes film: